150 a magazin hasábjain megjelent legjobb receptek közül.
Könnyen követhető színkódok kalauzolnak, akár hobbifutó vagy, akár maratonra készülsz. Szénhidrátdús és alacsony kalóriatartalmú receptek; vegetáriánus, vegán és gluténmentes ételek közül válogathatsz.
Név:
Email cím:
Számlázási cím
Irányítószám és város:
Cím:
Telefonszám:
+36
Promóciós kód, 10% kedvezményhez:
Jelöld be, ha a kézbesítési cím eltér a számlázásitól!
Kézbesítési név:
Irányítószám és város:
Cím:
Szállítási módok:

Pick Pack Pont(900 Ft)

Postafutárral(1450 Ft)

Személyes átvét a kiadóban(Ingyenes)
Címünk: 1031 Budapest, Záhony u. 7.
(Graphisoft Park, U2 épület, Marquard Media Magyarország Kft.)
Telefonszámunk: (+36 1) 50-50-848

Fizetési módok:

Bankkártya(Leggyorsabb ügyintézés)

Biztonságos bankkártyás fizetés

A könyv kifizetése csak bankkártyával lehetséges az alábbi kártyatípusokkal:
Átutaláskor gyorsabb az ügyintézés, mivel a banki munkaidőben átutalt díj már másnap megérkezik hozzánk, így szinte azonnal tudjuk aktiválni az előfizetést, és a soron következő lapszám megjelenésekor kézbesíteni a magazint. FONTOS! Kérjük, hogy átutaláskor a megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel a megrendelés azonosító számát, amelyet visszaigazoló e-mail-ben fog megkapni, ellenkező esetben befizetését nem tudjuk azonosítani és előfizetését aktiválni!

Bankszámlaszám: 10918001-00000005-05850331 Kedvezményezett: Marquard Media Magyarország Kiadó Kft.
Csekkes fizetési mód esetén elkészítjük és postázzuk Önnek a csekket (2-5 munkanap), amelynek befizetése (várhatóan 1-2 hét) után, mintegy 5 munkanapot követően kapjuk meg a banktól a csekk másolatát, és csak ezt követően tudjuk aktiválni az előfizetést. Mivel ez a folyamat néha több, mint egy hónap, a lapszámok megjelenésének függvényében meglehet, hogy előfizetése a megrendeléstől számítva csak a második hónapban megjelenő lapszámmal indul.
Az általános szerződési feltételeket elolvastam, és elfogadom, hogy az azokban írt szolgáltatásokkal összefüggésben a megadott adataimat kezelje, valamint elfogadom, hogy közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.*
A jogi szabályozás miatt a megrendeléshez a csillaggal jelölt hozzájárulásokat jóvá kell hagyni az előttük lévő négyzet bepipálásával.

Mindösszesen fizetendő: 3995 Ft

Kifizetem bankkártyával