Legendás beszélgetések

Hefner - Trump - Jobs - Schwarzenegger - Nicholson - Castro - Lennon - Pachino - Dalí - Gates - Allen - Willis - Flaming - Stallone - Eastwood

15 legendás Playboy nagyinterjú egy kötetben

A Playboy mindig is híres volt nagyinterjúiról. Olyan beszélgetések ezek, ahol az alanyok kendőzetlen őszinteséggel, megkapóan szellemesen tárják fel az olvasó előtt életútjuk és gondolataik legjavát. Nemcsak az adott sztár, üzletember vagy közéleti szereplő mozgatórugóit ismerjük meg ezáltal, de minden egyes beszélgetés egyfajta fontos kordokumentum, amely segít megérteni a minket körülvevő világot. A nagyinterjúk gyűjteményével feltárul előttünk a Playboy páratlan szellemi kincsestára.

Eredeti ár:

2990 Ft

Most csak:

2190 Ft

800 Ft kedvezmény

Ingyenes házhoz szállítás

Megrendelem

Megrendelés

Teljes neved:
Email címed:
Irányítószám és város:
Címed:
Telefonszámod:
+36
Jelöld be, ha ajándékba adnád az előfizetést.
Teljes neve:
Irányítószám és város:
Címe:
Fizetési módok:

Bankkártya(Leggyorsabb ügyintézés)

Biztonságos bankkártyás fizetés

A naptár kifizetése csak bankkártyával lehetséges az alábbi kártyatípusokkal:
Átutaláskor gyorsabb az ügyintézés, mivel a banki munkaidőben átutalt előfizetési díj már másnap megérkezik hozzánk, így szinte azonnal tudjuk aktiválni az előfizetést, és a soron következő lapszám megjelenésekor kézbesíteni a magazint. FONTOS! Kérjük, hogy átutaláskor a megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel a megrendelés azonosító számát, amelyet visszaigazoló e-mail-ben fog megkapni, ellenkező esetben befizetését nem tudjuk azonosítani és előfizetését aktiválni!

Bankszámlaszám: 10918001-00000005-05850331 Kedvezményezett: Marquard Media Magyarország Kiadó Kft.
Csekkes fizetési mód esetén elkészítjük és postázzuk Önnek a csekket (2-5 munkanap), amelynek befizetése (várhatóan 1-2 hét) után, mintegy 5 munkanapot követően kapjuk meg a banktól a csekk másolatát, és csak ezt követően tudjuk aktiválni az előfizetést. Mivel ez a folyamat néha több, mint egy hónap, a lapszámok megjelenésének függvényében meglehet, hogy előfizetése a megrendeléstől számítva csak a második hónapban megjelenő lapszámmal indul.
Az általános szerződési feltételeket elolvastam és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Playboy magazin kiadója, a Marquard Média Magyarország Kft. hírleveleket küldjön a fent megadott email címemre, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.

Mindösszesen fizetendő: 2190 Ft

Kifizetem bankkártyával